Steun voor vaccinatie gezonde tieners, maar het meest bij niet-ouders

09.06.21
Zes op de tien Nederlanders (59 procent) vinden dat ook gezonde minderjarigen van 12 tot en met 17 jaar moeten worden gevaccineerd in de strijd tegen het coronavirus. Mensen zonder thuiswonende kinderen zijn daar positiever over dan mensen die wel kinderen thuis hebben. Voor het vaccineren onder de 12 voelt slechts een minderheid.
Deel bericht

Gezondheidsraad: vaccineer kinderen uit risicogroepen met Pfizer

09.06.21
De Gezondheidsraad adviseert om kinderen van 12 tot en met 17 jaar uit medische risicogroepen te vaccineren met het BioNTech/Pfizer-vaccin. Naar alle waarschijnlijkheid neemt demissionair minister De Jonge het advies over.
Deel bericht

Provincie Friesland moedigt scholen met subsidie aan om een Friese groepsaccommodatie te boeken

09.06.21
Friese scholen die een werkweek of een educatieve dagexcursie boeken bij een Friese groepsaccommodatie kunnen hiervoor subsidie aanvragen bij de provincie Fryslân. In totaal is er in het tweede coronaherstelpakket ‘Lok op 1: No en Moarn’ een half miljoen euro beschikbaar voor de scholenvoucher. Vanaf 15 juni kunnen aanvragen worden ingediend, door alle scholen in het voortgezet onderwijs, mbo en hbo.
Deel bericht

AOb-enquête: ‘NPO dreigt te stranden op lerarentekort’

09.06.21
Leraren basisonderwijs zijn blij met het geld dat scholen gaan krijgen uit het Nationaal Programma Onderwijs. Maar er zijn geen leraren genoeg om de corona-achterstanden weg te werken, zo blijkt uit een AOb-enquête.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)