Algemeen

Lancering online leerplatform: Spons.nl

22.08.13

PERSBERICHT Sommigen noemen het e-learning, anderen noemen het blended learning. Wij noemen het gewoon leren. Spons lanceert vandaag op spons.nl een nieuw online leerplatform waarmee leren en kennis delen voor iedereen mogelijk wordt.

Ieder individu en iedere organisatie bezit expertise. Unieke, interessante, verrassende of praktische kennis en vaardigheden waar anderen van kunnen leren. Onze droom dat iedereen zijn of haar expertise met de wereld kan delen, is met de lancering van dit nieuwe platform werkelijkheid geworden.

Spons gelooft dat technische kennis niet nodig moet zijn om online van en met elkaar te kunnen leren. Daarom hebben we een zeer intuïtief platform gebouwd met mobiliteit en touch in het DNA. Leren moet overal en altijd mogelijk zijn: in een klaslokaal, in de bus of zelfs tijdens het koken.

Iedereen kan gratis van anderen leren en zijn of haar eigen expertise openbaar delen. Voor individuen en organisaties die hun expertise betaald of privé binnen een groep willen delen, is een betaald account beschikbaar. Onder de naam ‘Spons Creations’ hebben we een productieteam standby staan. Dit team helpt individuen en organisaties om hun expertise online beschikbaar te maken.

Zin om je expertise met anderen te delen? Dan ben je van harte welkom op www.spons.nl!
Deel bericht
(advertentie)
(Advertentie)
(Advertentie)