Over OND

De OnderwijsNieuwsDienst verzamelt onderwijsnieuws en bundelt dit nieuws voor met name het basisonderwijs.

Werkwijze

Het verzamelde nieuws op OND is afkomstig van diverse openbare internetbronnen, aangevuld met berichten die door bezoekers worden ingediend en persberichten die door organisaties worden aangeboden. OND verzamelt alleen headlines en de eerste 200 tekens van een bericht en neemt geen complete artikelen over. Ook worden berichten niet herschreven en verzonden als eigen nieuws. OND verwijst altijd door naar de  bron.

 

Meedoen

In principe kan iedereen onderwijsnieuws toevoegen aan ons systeem. Dat kan op twee  manieren:

 

 

Registratie is alleen zinvol als u met enige regelmaat nieuwsberichten wilt toevoegen. Ook commerciele bedrijven kunnen berichten toevoegen, echter alleen berichten met een duidelijke nieuwswaarde voor het onderwijs. 

 

OND streeft bij het bundelen van het onderwijsnieuws naar een juiste mix. Bij plaatsing van meerdere berichten over hetzelfde onderwerp zullen niet alle ingediende berichten en aangeboden feeds daadwerkelijk worden geplaatst.

 

Twitter
U kunt het nieuws van OND ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderwijsnieuws.

 

Persoonlijk

Op de website van OND leest u niet alleen het nieuws dat wij voor u verzamelden. Het is ook mogelijk externe feeds toe te voegen aan een persoonlijke pagina. Op deze wijze stelt u een eigen nieuwspagina samen.

 

Adverteren op de site

Op OND kunt u adverteren. Uw banner verschijnt in een carroussel met andere banners. Tevens is het mogelijk via tekstadvertenties te adverteren in de rechter kolom van deze site. Uw tekstadvertentie verschijnt op OND en ook op andere relevante sites binnen en buiten het POLS Netwerk. U betaalt per klik. Voor meer informatie kijkt u op www.educationad.nl .

 

Geschiedenis

De OnderwijsNieuwsDienst.nl  is de opvolger van RSSonderwijs.nl. RSSonderwijs ging eind 2004 online toen RSS nog maar net in opkomst was.

 

screenshot RSSonderwijs

 

Contact opnemen

Voor vragen, opmerkingen en informatie over adverteren op deze site kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.