Ryan (7) is de best verdienende YouTuber van de wereld

05.12.18
Hij is pas 7 jaar, maar nu al is Ryan de best verdienende YouTuber van de wereld. Op zijn kanaal Ryan ToysReviewtest hij speelgoed en daarmee verdient hij heel veel geld. Het afgelopen jaar namelijk bijna 20 miljoen euro!
Deel bericht

Omdat er zo veel kan, kun je teleurgesteld raken in wat je niet bereikt

05.12.18
De kleuter Cito-toetsen zijn de eerste testen in een leven vol examens, diploma’s en certificaten. En vol ouders die hun kinderen aanmoedigen goede cijfers te halen, want ze willen toch het beste voor hun kind. Hoe beter hij scoort, hoe meer keuzes hij heeft. De wereld ligt dan aan zijn voeten, hij kan worden wat hij wil: dokter, journalist, kunstenaar of uitvinder. Bijna alles kan.
Deel bericht

OPROEP: Meld by Omrop Fryslân lesuitval op middelbare scholen

05.12.18
Moet het middelbaar onderwijs in Fryslân steeds vaker leerlingen naar huis sturen, omdat er geen leraren beschikbaar zijn? Dan gaat het niet alleen om ziekte van een docent, maar ook om dat de school onvoldoende leerkrachten heeft om alle gaten in het lesrooster te vullen.
Deel bericht

Haagse school in hoger beroep in gelijk gesteld in zaak gemiste klassenfoto

05.12.18
Een basisschool uit Den Haag kan volgens het gerechtshof geen discriminatie verweten worden nadat twee zusjes uit een islamitisch gezin het maken van de schoolfoto's miste vanwege het Offerfeest. Hiermee hoeft de school geen boete te betalen aan de moeder. Volgens het hof heeft de school voldoende rekening gehouden met de leerlingen door compenserende maatregelingen te nemen
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)