Waarom worden er geen back-ups gemaakt van examens?

07.06.19
Onderwijsinstellingen kunnen zelf kiezen of ze dat wel of niet doen. Het is bijv. niet duidelijk of een kopie dezelfde rechtsgeldigheid heeft als het originele exemplaar. Die kopieën moeten dan ook nog eens onder begeleiding worden gemaakt. Zowel het Ministerie als de Onderwijsinspectie zeggen bovendien dat het risico op dat het mis gaat eigenlijk vrij klein is.
Deel bericht

Aanbod vormingsonderwijs móet in schoolgids staan!

07.06.19
In de schoolgids van elke openbare basisschool moet met ingang van het schooljaar 2019-2020 staan vermeld dat ouders voor hun kinderen kunnen kiezen voor een uur per week levensbeschouwelijk of godsdienstig vormingsonderwijs. Op verzoek van de ouders kan het bevoegd gezag een aanvraag doen bij het Centrum voor Vormingsonderwijs dat deze lessen verzorgt.
Deel bericht

Goese school overtuigt de meeste ouders om niet met mobieltje te rijden

07.06.19
Leerlingen van de Bisschop Ernst School in Goes hebben de meeste ouders overtuigd om geen mobieltje te gebruiken in het verkeer. Daarvoor kreeg de school een prijs. Er deden 26 basisscholen mee met de actie.De wedstrijd was een verlengstuk van de landelijke actie om verkeersdeelnemers op te roepen om altijd 'MONO' te rijden, dus niet bellend of append achter het stuur.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)