Leraren basisonderwijs komen na vakantie met meer acties

13.07.17
Leraren in het basisonderwijs zijn hardere acties aan het voorbereiden voor na de zomervakantie. Zij willen hiermee protesteren tegen de werkdruk en de lage lonen, zeker in vergelijking met hun collega's in het middelbaar onderwijs.
Deel bericht

81 kandidaat Excellente scholen 2017

13.07.17
De zomervakantie staat voor de deur en we zijn ongeveer halverwege de procedure Excellente Scholen 2017. De inspectieonderzoeken naar de waardering ‘Goed’ zijn inmiddels afgerond en het definitief aantal kandidaat Excellente scholen 2017 is bekend: 81! Deze scholen worden in september, oktober e...
Deel bericht

Advocaat wil school helpen na boete voor klassenfoto tijdens Offerfeest

13.07.17
Advocaat Ulysse Ellian heeft via Twitter zijn hulp aan de Maria Montessorischool aangeboden bij een eventueel hoger beroep. De rechter besloot maandag dat de school in Den Haag aan de ouders van twee islamitische leerlingen een schadevergoeding van vijfhonderd euro moet betalen.
Deel bericht

Nieuwe afleveringen Sesamstraat

13.07.17
Vanaf donderdag 13 juli zijn op NPO Zappelin splinternieuwe afleveringen te zien van Sesamstraat. Tommie, Ieniemienie, Pino, Elmo en Purk beleven weer de leukste avonturen, zingen de mooiste liedjes en lezen de grappigste verhalen voor!
Deel bericht

Hoofd Cheider-school en zoons gehoord

13.07.17
In de geruchtmakende misbruikzaak rond een pedofiele leraar op de orthodox-joodse Cheider-school is nu ook aangifte gedaan tegen twee zoons van de schooldirecteur. Het tweetal zou een jurist hebben geïntimideerd die ouders van de slachtoffertjes bijstaat.
Deel bericht

Eerste Kamer neemt Wet vereenvoudiging samenwerkingsschool aan

13.07.17
Het vormen van een samenwerkingsschool, met daarin zowel openbaar als bijzonder onderwijs, wordt eenvoudiger. Het wetsvoorstel van staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) dat dit regelt, werd op dinsdag 11 juli aangenomen door de Eerste Kamer. 
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)