11 september 2017 start voor de derde keer Raadgedicht voor kinderen

08.09.17
Gedurende tien weken verschijnt elke maandag een gedicht waarin één woord ontbreekt. De bedoeling is dit ontbrekende woord te raden. Elke vrijdag verschijnt de oplossing in een woordwolk, waarbij ook de ‘foute’ antwoorden getoond worden. De dichter reageert op de ingestuurde woorden.
Deel bericht

Nederland verdient staakles

08.09.17
De lerarenstaking van eerder dit jaar verdient amper de naam staking. We zijn te bang om overlast te veroorzaken, en juist dat is de kern van een staking. Stakingen zijn bij uitstek uitingen van woede over een onwerkbare situatie.
Deel bericht

Like to Share ON TOUR

08.09.17
Like to Share ON TOUR is een ICT onderwijsbeurs met 5 kleinschalige regiobijeenkomsten. U ontmoet de belangrijkste aanbieders voor het onderwijs.
Deel bericht

KinderNacht van de Poëzie

08.09.17
De jaarlijkse Nacht van de Poëzie wordt dit jaar uitgebreid met een ‘KinderNacht’. Op de middag voorafgaand aan de ‘grote’ Nacht kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar samen met hun ouders, familie en vriendjes in TivoliVredenburg komen luisteren naar griezelige gedichten en raadselachtige rijmpjes.
Deel bericht

Advies Onderwijsraad: actualiseer de rol van gemeenten in het onderwijsdomein

08.09.17
De Onderwijsraad heeft zich gebogen over de vraag of de rol van gemeenten op onderwijsterrein nog wel passend is. Zowel in als rondom het onderwijs is de laatste jaren bestuurlijk namelijk veel veranderd.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)