Kijk hoeveel geld jouw school krijgt voor werkdrukverlaging

06.03.18
Onlangs sloten de bonden samen met onderwijsminister Arie Slob het werkdrukakkoord af. Ze spraken daarin af dat de basisscholen komend schooljaar 237 miljoen euro extra krijgen om de hoge werkdruk tegen te gaan.
Deel bericht

Stakende leraren lopen 14 maart mars door Amsterdam

06.03.18
Op woensdag 14 maart lopen tienduizend leraren en ander onderwijspersoneel door Amsterdam in een mars georganiseerd door het PO-Front. De sobere mars van het Waterlooplein naar het Museumplein onderstreept dat het nog steeds code rood is in het primair onderwijs.
Deel bericht

Otto (5) en Roemer (7) geven vastgevroren ijsvogeltje weer de vrijheid

06.03.18
Een dieet van goudvissen en suikerwater verricht wonderen bij een door de vrieskou overmande ijsvogel. Otto (5) en Roemer (7) uit Diepenheim weten daar alles van. Zij vonden vrijdagmiddag een vastgevroren ijsvogel, verzorgden hem liefdevol en gaven hun felblauwe gevederde vriendje gistermiddag terug aan de natuur.
Deel bericht

Populariteit D66 keldert bij AOb-leden

06.03.18
Bij de peiling onder AOb-leden in 2016 werd D66 de grootste partij. Nu verliest de partij een derde van de aanhang bij het onderwijspersoneel. ‘D66 beloofde van alles voor het onderwijs, maar heeft er niets van waar gemaakt.’
Deel bericht

TechniekTrofee 2018

06.03.18
Met een goed idee voor Wetenschap & Techniekonderwijs kunt u € 2.500 winnen om uw idee uit te voeren. Deze Inspiratieprijs gaat naar de basisschool met het meest inspirerende idee voor wetenschap- en techniekonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)