Wethouder geeft les over de gemeente aan kinderen Plustijd

21.04.18
Kinderen van 15 basisscholen die Plustijd volgen, hebben in het stadhuis van Lelystad een gastles gehad van wethouder Janneke Sparreboom. Plustijd is een project waarbij op niet-schoolse wijze door leerkrachten met leerlingen in kleine groepen wordt gewerkt aan taal, rekenen, begrijpend lezen en bovenal samenwerken.
Deel bericht

Verdachte zedenzaak Cheider-school op vrije voeten

21.04.18
De rechtbank heeft de voorlopige hechtenis opgeheven van een man die verdacht wordt van misbruik op een joodse school in Amsterdam. Tegen de man is deze week vijf jaar cel geƫist.S. gaf tot medio 2012 les op die school. Het misbruik van de kinderen gebeurde regelmatig, vaak in het klaslokaal of elders in het schoolgebouw.
Deel bericht

Yosina (11) wint The Voice Kids!

21.04.18
Yosina heeft de finale van The Voice Kids gewonnen. Tijdens de finale van het programma gisteravond kreeg de zangeres de meeste stemmen. Daarmee wint ze het zevende seizoen van de talentenjacht.
Deel bericht

Eindtoets groep 8

21.04.18
Vandaag zetten we de eerste drie eindtoetsen in het (lente)zonnetje: de Centrale Eindtoets, ROUTE 8 en de IEP Eindtoets. Wat meten ze precies? Wordt papier en potlood nog gebruikt of is alles inmiddels digitaal? En zijn de toetsen adaptief of toch liever niet? Je leest het hier!
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)