Hoeveel loonsverhoging krijgen medewerkers volgens de nieuwe cao?

20.06.18
Hoeveel loonsverhoging krijgen leraren en andere medewerkers in het primair onderwijs volgens het onderhandelaarsakkoord voor de nieuwe cao? Niet iedereen heeft hier al een goed beeld van.
Deel bericht

Zilveren Griffels en Penselen uitgereikt

20.06.18
De Griffeljury heeft vanmiddag op de MidzomerKinderboekenBorrel in Amsterdam tien kinderboeken bekroond met een Zilveren Griffel, de prijs voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar. De Penseeljury reikte acht Zilveren Penselen uit.
Deel bericht

Amsterdam wil nieuwe scholen kunnen tegenhouden

20.06.18
De gemeente wil meer mogelijkheden om nieuwe (basis)scholen in de stad te helpen starten, maar ook meer handvatten om ze tegen te houden - mochten er twijfels zijn over de kwaliteit.
Deel bericht

Kleurrijk eerbetoon aan nagellakheld Tijn

20.06.18
Bijna een jaar na zijn overlijden heeft nagellakheld Tijn Kolsteren een eigen monument gekregen in het nieuwe onderkomen van het Rode Kruis in Den Haag. Dat werd gisteren onthuld door zijn ouders en broertje.
Deel bericht

Voorstel schooldakrevolutie met zonnepanelen haalt meerderheid in Tweede Kamer

20.06.18
Een voorstel van GroenLinks en ChristenUnie om op 6000 scholen in Nederland zonnepanelen te leggen, heeft op 19 juni een meerderheid behaald in de Tweede Kamer. 
Deel bericht

Hoog ziekteverzuim in onderwijs

20.06.18
Het onderwijs behoorde in het eerste kwartaal van dit jaar tot de sectoren met het hoogste ziekteverzuim, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)