Monitor Hybride onderwijs: wat nemen we mee van drie maanden onderwijs op afstand?

18.06.20
Hoe hebben scholen, leraren, ouders en leerlingen invulling gegeven aan onderwijs op afstand? En wat willen ze graag in de toekomst behouden? De monitor Hybride onderwijs brengt dit in kaart.
Deel bericht

Jesse Jackson roept Rutte op om Zwarte Piet af te schaffen

18.06.20
Jesse Jackson, de Amerikaanse predikant en burgerrechtenactivist, vraagt premier Rutte in een open brief om Zwarte Piet te verbieden. De brief is te lezen op de nieuws- en opiniewebsite de Kanttekening.
Deel bericht

Kinderen maken wasstraat om geld op te halen voor musical

18.06.20
Kinderen van groep 8 van basisschool de Scheperstee in Warnsveld hebben heel veel auto's en fietsen schoongemaakt. De kinderen hadden een wasstraat gemaakt om geld op te halen voor hun eindmusical.
Deel bericht

SMART Technologies en Snappet bundelen krachten

18.06.20
Persbericht - SMART Technologies en Snappet, het grootste adaptieve onderwijsplatform, bundelen hun krachten. Basisscholen halen met deze nieuwe alles-in-één oplossing de laatste technologie en innovaties in de klas die ervoor zorgen dat de leerresultaten van leerlingen worden bevorderd.
Deel bericht

13e landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie op 13 november 2020

18.06.20
Kom In Beweging! Dat is het thema van de 13e landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie op 13 november 2020. Wij zitten ook niet stil en werken hard aan een uitdagend programma. Je kunt rekenen op nieuwe lesideeën waarbij bewegen een rol speelt.
Deel bericht

Inspectietoezicht komende periode

18.06.20
Het toezicht van de Inspectie van het Onderwijs gaat door. De inspectie onderzoekt onder andere wat de impact is van COVID-19 op het onderwijs. Verder lopen de vierjaarlijkse onderzoeken naar besturen en scholen door, zodat alle besturen voor de zomer van 2021 zo’n onderzoek hebben gehad.
Deel bericht

Groep 8 baalt dat eindmusical niet in een grote theaterzaal mag

18.06.20
Voor veel achtstegroepers is het bijna tijd voor de eindmusical. Maar in de aula of gymzaal optreden, zit er helaas niet in. Door de corona-maatregelen kan de musical vaak niet op school opgevoerd worden.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)