Leraren willen geen grote wijzigingen in bevoegdheden

18.09.20
Onderwijspersoneel heeft geen behoefte aan een nieuw bevoegdhedenstelsel. De leerkracht wil binnen zijn vakgebied zo breed mogelijk inzetbaar zijn, ook met het oog op het lerarentekort. Dat blijkt uit een enquête die door bijna 15 duizend leraren is ingevuld.
Deel bericht

‘GGD’s tegen voorrang voor leraren bij coronatest’

18.09.20
Voorrang geven aan onder anderen leraren is in de huidige overstromende corona-teststraten niet te doen. Dat vindt de koepelorganisatie van GGD's, ...
Deel bericht

Leveranciers berekenen btw-verlaging leermiddelen niet altijd door aan scholen

18.09.20
Per 1 januari 2020 is het btw-tarief op digitale leermiddelen verlaagd van 21 naar 9 procent. De PO-Raad heeft signalen ontvangen dat niet alle leveranciers deze btw-verlaging volledig hebben doorgevoerd. Dit wordt bevestigd door een analyse van SIVON en Kennisnet.
Deel bericht

ThiemeMeulenhoff draagt bij aan bevordering leesonderwijs op basisscholen met Lequ

18.09.20
Persbericht - Volgens de Onderwijsraad lezen Nederlandse jongeren steeds minder vaak en met minder plezier. ThiemeMeulenhoff draagt met het nieuwe leesmagazine Lequ bij aan meer leesplezier bij basisschoolleerlingen. Lequ is een magazine met de mooiste fragmenten uit kinderboeken, strips en informatieve boeken. Speciaal voor leerlingen van groep 3 tot en met 8.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)