Serious game MediaMasters over kansen en gevaren digitale media van start

04.11.20
Donderdag 5 november start de tiende editie van MediaMasters, een unieke serious game over de kansen en gevaren van digitale media, speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8 van het primair onderwijs. MediaMasters wordt gespeeld tijdens de Week van de Mediawijsheid (6 t/m 13 november).
Deel bericht

Een kansrijke start voor álle kinderen

04.11.20
Ieder kind moet dezelfde kansen krijgen om zijn of haar talenten te ontwikkelen. De eerste jaren zijn daarvoor van cruciaal belang. Een investering in de ontwikkeling van álle kinderen is daarom hard nodig. Zeven landelijke organisaties pleiten samen voor het recht op toegang tot kinderopvang van 16 uur per week, voor alle kinderen van nul tot vier jaar.
Deel bericht

Bette Westera wint Boekenleeuw, Sebastiaan Van Doninck wint Boekenpauw 2020

04.11.20
"Uit elkaar", een boek met "lichtvoetige" kindergedichten over echtscheiding en "De fantastische vliegwedstrijd", een spannend, fantasievol prentenboek hebben de Boekenleeuw en -Pauw gewonnen, de prijzen voor de beste kinderboeken van het jaar in Vlaanderen.
Deel bericht

‘Geef leraar voorrang bij coronavaccinatie’

04.11.20
Leraren moeten in de eerste groep komen die gevaccineerd wordt tegen corona, net als personeel in de kinderopvang. Deze oproep doet regeringspartij D66 vandaag aan het kabinet.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)