Veilig omgaan met e-mail op uw school: 5 maatregelen

03.02.22
Ondanks alle technische maatregelen en innovaties rond informatiebeveiliging, vormt e-mail nog altijd een zwakke plek. Denk aan het openen van phishingmail of het verkeerd adresseren van een e-mail met gevoelige persoonsgegevens. Gelukkig zijn er een aantal laagdrempelige maatregelen die uw ict-coö...
Deel bericht

Hoogbegaafden vallen uit in onderwijs: ‘Je hoort zo vaak: maar jij bent toch juist zo slim?’

03.02.22
Tien procent van de leerlingen is meer - of hoogbegaafd. Zij passen vaak niet in het huidige onderwijssysteem. Dat moet anders, vinden ook hoogbegaafden zelf. ,,,Ik heb veel trajecten doorlopen in mijn schooltijd, dat wil ik andere kinderen besparen.”
Deel bericht

Lerarenbeurs met jaar verlengd

03.02.22
De Lerarenbeurs is met een jaar verlengd. In het schooljaar 2022-2023 is in totaal ruim 76,5 miljoen euro beschikbaar. Daarvan is bijna 22,8 miljoen bestemd voor leraren in het primair onderwijs en bijna 32,4 miljoen voor leraren in het voortgezet onderwijs.
Deel bericht

Een primeur voor Zeeuws-Vlaanderen: op 1 maart begint er in Eede een proef met gratis kinderopvang

03.02.22
Een primeur voor Zeeuws-Vlaanderen: op 1 maart begint er in Eede een proef met gratis kinderopvang. Rianne Vons van Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen en Gerard Langeraert van Onderwijsgroep Elevantio leggen in radioprogramma De Zeeuwse Kamer uit waarom die gratis kinderopvang nou zo belangrijk is.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)