VVN Minecraft Verkeerseducatie wint twee NOT Innovatie Awards bij de Nationale Onderwijs Tentoonstelling

25.01.23
VVN Minecraft Verkeerseducatie heeft zowel de NOT Innovatie Award voor beste innovatie in het primair onderwijs en het speciaal onderwijs gewonnen. Deze Award wordt namens de vakjury uitgereikt tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in de Jaarbeurs in Utrecht.
Deel bericht

Doorgaan met onderwijs over Holocaust

25.01.23
Ruim driekwart van Nederlanders vindt dat we moeten doorgaan met onderwijs over de Holocaust om te voorkomen dat massale vervolging van bevolkingsgroepen opnieuw kan gebeuren. Dat blijkt uit onderzoek van de Claims Conference.
Deel bericht

Peiling: Bijna helft ouders wil broodtrommel inruilen voor gezonde schoollunch

25.01.23
Bijna de helft van de Nederlandse ouders (44 procent) zou best willen dat hun kind op school een gezonde lunch krijgt. Dat blijkt uit een peiling van journalistiek onderzoeksplatform Pointer (KRO-NCRV) samen met stichting Ouders & Onderwijs. Ook mag de middagmaaltijd best wat langer duren.
Deel bericht

Digitale les ‘De duurzame fabriek’ gelanceerd

25.01.23
Op de onderwijsbeurs NOT in Utrecht werd vandaag de nieuwe digibordles 'De duurzame fabriek' gelanceerd. In deze les in onderzoekend en ontwerpend leren maken leerlingen online een eigen verffabriek.
Deel bericht

Deze basisscholen gaan werken aan een beter contact met de ouders: dit is hoe

25.01.23
Zeven basisscholen in Woerden krijgen een brugfunctionaris. Die gaat zorgen voor een beter contact tussen ouders en scholen. Doel is om ouders meer betrokken te laten zijn bij de school van hun kinderen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)