[EduAd] Kleur op school

07.02.23
Kleur op school biedt alle scholen de mogelijkheid om aandacht te besteden aan levensbeschouwing. Dat gebeurt op een open manier met bronmateriaal vanuit alle levensbeschouwelijke stromingen en godsdiensten. Vraag een gratis proefnummer aan.
Deel bericht

Groeifondsaanvraag voor structurele verbetering schoolgebouwen ingediend

07.02.23
Op initiatief van PO-Raad en VO-raad heeft het Ministerie van OCW een voorstel ingediend voor het Nationaal Groeifonds, mede uit naam van de sectorraden en de VNG. De aanvraag beoogt om schoolgebouwen in het primair en voortgezet onderwijs beter, sneller en kostenefficiƫnter te vernieuwen en renoveren.
Deel bericht

[EduAd] Online Escape Rooms van Kraak'm

07.02.23
De leukste en makkelijkste manier om 21ste eeuwse vaardigheden toe te passen. Aansluitend bij je lessen. De achterblijver wordt nu een held. De alleskunner krijgt eindelijk een uitdaging. Gebruikt door meer dan 20.000 leerkrachten.
Deel bericht

Kinderen weinig veerkrachtig door constante beloning: 'Laat er teleurstellingen zijn'

07.02.23
Drie pietendiploma's, een ponydiploma en nog een bioscoopdiploma: de kinderen van Ton Koene hebben het allemaal. Nederlandse kinderen grossieren in diploma's en dat is hem een doorn in het oog. In een ingezonden brief in de Volkskrant uit hij zijn vrees voor een generatie die niet meer weet hoe het is om je best te doen voor een diploma.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)