Overheid wil lerarentekort aanpakken met speeddates en extra geld

26.06.17
Een dag voor de grote lerarenstaking, komt staatssecretaris Sander Dekker met een reeks maatregelen die het lerarentekort aan moeten pakken. Zo wordt er 1,25 miljoen euro vrijgemaakt om leraren die nu thuis op de bank zitten, weer voor de klas te krijgen.
Deel bericht

Politiek draagvlak voor beter salaris in onderwijs?

26.06.17
Het kwartetten in Den Haag is weer begonnen. VVD, CDA, D66 en CU werken aan een nieuw Regeerakkoord. Meer geld voor defensie of extra aandacht voor ongelijkheid? Hoe gaan we om met migratie? En het lijkt een stiefkindje: hoeveel geld komt er vrij voor investeringen in het onderwijs?
Deel bericht

Oplossingen lerarenprobleem: 'Met druppels wil de overheid een bosbrand blussen'

26.06.17
"De oplossingen die de overheid aandraagt voor het lerarenprobleem bevestigen dat de ernst van het probleem niet wordt ingezien." Dat stelt leraar Thijs Roovers van de belangengroep PO in Actie.
Deel bericht

’Geen geld voor loonstijging onderwijs’

26.06.17
Een dag voordat basisschoolleraren gaan staken laat het kabinet weten dat er momenteel geen geld is voor loonsverhoging voor leraren.
Deel bericht

Speciale school Prisma mag door van ministerie

26.06.17
Opluchting bij de Kamper school voor gespecialiseerd onderwijs, Prisma: het ministerie heeft de school een experimenteerstatus gegeven.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)