Oudergeleding MR stemt in met hoogte ouderbijdrage

06.10.17
Staatssecretaris Sander Dekker benadrukt dat de oudergeleding binnen de MR instemmingsrecht heeft op de hoogte en de bestemming van de ouderbijdrage.
Deel bericht

Impuls muziekonderwijs open voor derde ronde

06.10.17
Scholen die zich willen inzetten voor meer en beter muziekonderwijs kunnen vanaf nu weer terecht op onze website voor een aanvraag bij de Impuls muziekonderwijs. Deze ronde is er een budget van €5.000.000,- beschikbaar.
Deel bericht

Conferentie 21e-eeuwse vaardigheden

06.10.17
Op 23 november 2017 organiseert SLO de conferentie over 21e-eeuwse vaardigheden. Tijdens deze conferentie wordt u op actieve wijze geïnformeerd over de 21e-eeuwse vaardigheden. U maakt kennis met de inhouden en conceptleerlijnen en wat dit kan betekenen voor uw onderwijs.
Deel bericht

PO in Actie eist plaats op bij sociale partners

06.10.17
Het lerareninitiatief PO in Actie wil samen met de PO-Raad en de vakbonden om de tafel om te bepalen waaraan het extra geld voor het primair onderwijs wordt besteed.
Deel bericht

Terugblik: Staken doe je zo!

06.10.17
Zo'n 60.000 leraren uit het hele land kwamen donderdag bijeen in het Zuiderpark in Den Haag. Zij voerden actie voor meer salaris en minder werkdruk. Ondertussen was het bij de PO-Raad in Utrecht 'bring your kids to work-day'. De staking in beeld gebracht.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)