Congres ‘Leren met VR’ op 29 november 2017 in Eindhoven

17.10.17
Het congres ‘Leren met VR’ dat op 29 november 2017 in Eindhoven voor de tweede keer wordt georganiseerd, is bedoeld voor onderwijsprofessionals uit de hele onderwijskolom, van PO tot HO. Het congres is voor leraren, communicatieadviseurs, beleidsmakers, ICT-coördinatoren en directies die willen kennismaken met de kansen die VR biedt zowel in het primair proces als ook voor instroom.
Deel bericht

Onderwijsinnovatie-etalage maakt leermiddelenmarkt beter inzichtelijk

17.10.17
De leermiddelenmarkt ontwikkelt zich snel. Hoe houd je zicht op de laatste ontwikkelingen in de leermiddelenmarkt? De Onderwijsinnovatie-etalage helpt je op weg.
Deel bericht

Help! Mag ik Windows 10 nog gebruiken?

17.10.17
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft onderzocht hoe Microsoft omgaat met persoonsgegevens in Windows 10 Home en Pro. Uit dit onderzoek blijkt dat de manier waarop Microsoft dit doet, in strijd is met de wet. Mag je Windows 10 nu nog gebruiken? Dat lees je in dit artikel.
Deel bericht

Hele onderwijs trapt op de rem: acties verspreiden zich als een olievlek

17.10.17
Het onderwijs trapt op de rem. Na de basisschoolleraren mobiliseren nu ook docenten van middelbare scholen, mbo-opleidingen en universiteiten zich. Met VO in Actie, MBO in Actie en WO in Actie gaan ze de barricades op uit protest tegen een te hoge werkdruk en verslechterend onderwijs voor hun leerlingen en studenten.
Deel bericht

‘Voor 1575 euro geen extra handen in de klas’

17.10.17
10 miljoen euro voor aanpak van de werkdruk in 2018 betekent 1575 euro per school. “Hiermee koop je geen handen in de klas”, zegt AVS-voorzitter Petra van Haren. 80 procent van de schoolleiders is ontevreden over de toezeggingen van het kabinet.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)