Akkoord CAO PO 2022 ondertekend

20.05.22
Op vrijdagmiddag 20 mei heeft de AVS, samen met de AOb, FNV Onderwijs en Onderzoek, CNV Onderwijs, FvOv en de PO-Raad, het cao-akkoord voor het primair onderwijs ondertekend. De ondertekening vond digitaal plaats. De ledenraadpleging over het onderhandelaarsakkoord leverde een ruime meerderheid (76 procent) op die vóór stemde.
Deel bericht

Spoedprocedure VOG-aanvraag Oekraïens onderwijspersoneel

20.05.22
Er is een spoedprocedure in het leven geroepen voor de aanvraag van een Verklaring Omtrent het Gedrag voor onderwijspersoneel uit Oekraïne.
Deel bericht

Rijketeksten.org zet eerste stapjes

20.05.22
Wat zijn rijke teksten, hoe herken je ze en waarom is het belangrijk om ze in het klaslokaal in te zetten? Dit ontdek je op de nieuwe website van de Taalunie: rijketeksten.org. Je vindt hier nu al een dertigtal voorbeelden van rijke teksten, maar we voegen nog tot en met 2024 stelselmatig nieuwe teksten en inspirerende filmpjes toe. De officiële lancering van deze website zal in het najaar gebeuren.
Deel bericht

Kamervragen over buitengym op basisschool in Rijnsaterwoude

20.05.22
IKC Het Woud in Rijnsaterwoude gymt alleen nog maar buiten. Tweede Kamerlid Rudmer Heerema (VVD) heeft naar aanleiding van een artikel in deze krant over deze vorm van bewegingsonderwijs schriftelijke vragen gesteld aan Dennis Wiersma, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)