Kennissessie circulair bouwen te Aeres Hogeschool Almere

09.09.22
Van een hoge circulaire ambitie naar een concreet circulair bouwproject? Waar beginnen we? Welke stappen gaan we zetten? En welke voorbeelden zijn er? Sluit aan bij de kennissessie en wordt meegenomen in de wereld van circulair bouwen.
Deel bericht

Stijgende energierekeningen zorgen ook voor problemen in primair onderwijs

09.09.22
De PO-Raad krijgt van meerdere schoolorganisaties signalen binnen over een extreme toename van de energierekening. Het gaat om stijgingen variƫrend van 400 tot 800%. De verhoogde energierekeningen worden nu betaald uit de reguliere bekostiging.
Deel bericht

Scholen en onderzoekers Amsterdam werken samen aan duurzame verbetering basisonderwijs

09.09.22
Amsterdamse basisschoolbesturen, onderzoekers en de gemeente Amsterdam lanceren vandaag het Onderwijskennis Netwerk Amsterdam (ONA). ONA is een initiatief van het Breed Bestuurlijk Overleg, de vereniging van veertig schoolbesturen in het primair en speciaal onderwijs in Amsterdam, Education Lab (wetenschappers) en de gemeente Amsterdam. Het doel van het kennisnetwerk is een duurzame verbetering en innovatie van het basisonderwijs.
Deel bericht

AOb: Coronaplan funderend onderwijs kan beter

09.09.22
Adviseurs die het sectorplan corona uit het funderend onderwijs tegen het licht hebben gehouden, zien dat daarin twee belangrijke zaken ontbreken. Zij adviseren om de bedrijfsarts in te schakelen in het gesprek over het beschermen van kwetsbare medewerkers. Daarnaast moet er een corona-module worden opgenomen in de risico-inventarisatie en evaluatie die elke school moet hebben.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)