Raarrr, raarrder, raarrrrst

16.04.17
Het Zapp Weekjournaal zet iedere week de gekste nieuwtjes voor je op een rij. Met deze week een jongen van 8 in een auto, pechvogels door een pechvogel en heel gek doelpunt.
Deel bericht

Dit zijn de nieuwste pretparkattracties in Nederland

16.04.17
Het pretparkseizoen is weer begonnen en om zo veel mogelijk bezoekers te trekken hebben veel parken nieuwe attracties. Milou van het Zapp Weekjournaal bezocht er een paar om te zien wat je de komende tijd kunt verwachten.
Deel bericht

700 kinderen op groot worsteltoernooi

16.04.17
Spierballen, concentratie en strakke pakjes. In het stadion van Utrecht doen honderden kinderen mee aan het Jeugd Olympisch Worsteltoernooi. En een paar Nederlandse talenten maken grote kans op een medaille.
Deel bericht

Miljoen mensen zien geboorte van giraffe

16.04.17
Een geboorte van een giraffe in een Amerikaanse dierentuin was niet bepaald privé. Meer dan een miljoen mensen keken mee via een livestream. Gelukkig ging alles goed en stond het jong van moeder April binnen een paar minuten op twee poten.
Deel bericht

Pasen waarschijnlijk kouder dan Kerst

16.04.17
Het lijkt erop dat Pasen kouder wordt dan afgelopen Kerst. Weer Online denkt dat het gemiddeld 10,7 graden wordt, terwijl het met Kerst 11,8 graden was. Het komt natuurlijk niet alleen doordat het nu behoorlijk fris is. Het is vooral opvallend dat het de afgelopen jaren best warm was tijdens Kerstm...
Deel bericht

Groot feest met waterpistolen

16.04.17
Een groep mensen in China viert dit weekend geen Pasen. Daar is het jaarlijkse waterfestival. Op die dag worden familie, vrienden en vreemden natgespoten met water.
Deel bericht

Wie is de Turkse president Erdogan?

16.04.17
In Turkije is het vandaag een belangrijke dag. De Turken mogen stemmen over een grote verandering in hun grondwet. Moet president Erdogan meer macht krijgen? Het Zapp Weekjournaal onderzoekt wie Erdogan is en waar het referendum precies over gaat.
Deel bericht

Oudste mens ter wereld overleden

16.04.17
In Italië is de oudste mens van de wereld overleden. Emma Moreno was 117 jaar oud. Ze werd geboren op 29 november 1899 en was de laatste mens uit de 19e eeuw. Koekjes Hoe Emma zo oud kon worden is een raadsel. Volgens haar dokter leefde ze niet echt gezond. Ze at liever geen groente en fruit, maar...
Deel bericht

Kinderen vieren Pasen met Ei Sheeran

16.04.17
Er is een nieuwe Paastrend in Groot-Brittannië. Kinderen versieren hun paaseieren als Ed Sheeran en ouders delen de foto met de hashtag #eggsheeran. Dat betekent Ei Sheeran. Bekijk hier een paar van de leukste Ed Sheeran-eieren:
Deel bericht

Dijkerhoek bouwt het grootste paasvuur

16.04.17
Dijkerhoek heeft dit jaar de grootste stapel voor een paasvuur gemaakt. Ieder jaar strijden vier delen van de gemeente Rijssen-Holten om de grootste en mooiste 'poasboake'. Espelo werd dit jaar tweede. De paasbulten worden vanavond aangestoken. Tamara ging gisteren langs in Dijkerhoek en Espelo. D...
Deel bericht

Talenten springen van de hoge duikplank

16.04.17
Dit weekend doen veel kinderen mee aan de Amsterdam Diving Cup in Amsterdam. Tijdens het schoonspringen moeten ze zo mooi mogelijk van een hoge duikplank springen en zo min mogelijk spetters maken.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)