Onderwijsinspectie houdt rekenen en wiskunde tegen het licht

20.09.17
De Inspectie van het Onderwijs gaat volgend jaar onderzoeken wat de oorzaak is van het dalende niveau van het reken- en wiskundeonderwijs in Nederland.
Deel bericht

Nieuwe educatieve uitgeverij: Boom voortgezet onderwijs

20.09.17
Met de oprichting van een nieuwe uitgeverij en het aangaan van een langjarige samenwerking met Staal & Roeland zet Koninklijke Boom uitgevers een logische stap in de markt voor lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs.
Deel bericht

Rechter zet streep door islamitische middelbare school

20.09.17
Er komt voorlopig geen islamitische middelbare school in Den Haag. De Raad van State heeft vandaag de plannen voor een nieuwe islamitisch-hindoeïstische school van tafel geveegd.
Deel bericht

Vernieuwd: Interactieve website PazzUp.nl

20.09.17
Veiligheid op en rond het spoor is letterlijk van levensbelang. Al meer dan 10 jaar is pazzup.nl/vo dé plek voor een interactieve en aansprekende les over de gevaren van het spoor. Dit voorjaar is pazzup.nl/VO geheel vernieuwd. Met nieuwe onderdelen en nog meer interactieve werkvormen. Ook kunt u een gastles aanvragen.
Deel bericht

Niet shoppen in Londen, maar gewoon naar school in Groningen vanwege terreurdreiging

20.09.17
Havo 4 van het Kamerlingh Onnes zou naar Londen maar zit vanwege terreurdreiging gewoon in de Groningse schoolbanken. Jaloers te zijn op de andere klas die wel naar Berlijn ging en te hopen op een herkansing.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)