Lerarentekort: Krijgen onze kinderen straks les van een computer?

17.04.18
Moeten middelbare scholen meer computers inzetten in de klas? Met die vraag worstelen 35 schoolbesturen in Midden-Nederland. Het lerarentekort in het voortgezet onderwijs is groot en neemt naar verwachting in onze regio de komende jaren alleen maar toe.
Deel bericht

Aanvragen lerarenbeurs 2018 gestart

17.04.18
U hebt een onderwijsbevoegdheid of minimaal een bachelordiploma als leraar in het HBO. U werkt bij een school of orthopedagogisch didactisch centrum in Nederland óf op enig moment in de 12 kalendermaanden daarvoor. De onderwijsinstelling waar u werkt of hebt gewerkt wordt bekostigd door het Ministerie OCW.
Deel bericht

Jordy Klaas (17) uit Oldenzaal voorzitter LAKS

17.04.18
Jordy Klaas (17) uit Oldenzaal is in het schooljaar 2018-2019 voorzitter van het LAKS. Hij is maandag verkozen tijdens de algemene ledenvergadering van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS).
Deel bericht

Lights On! Gratis online game en lespakket

17.04.18
Samen met Alliander heeft ThiemeMeulenhoff een speciaal lespakket ontwikkeld voor het natuurkunde-onderwijs. Lights On! Leerlingen leren en ervaren hoe zij in de toekomst met duurzaam opgewekte energie kunnen omgaan. Het pakket is gratis en bestaat uit een online game en een lesplan.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)