Tientallen coronaclusters in scholen

30.09.20
Het RIVM heeft vanaf 1 juni tientallen coronaclusters in scholen geregistreerd. Dat blijkt uit de jongste technische briefing die RIVM-directeur Jaap van Dissel aan de Tweede Kamer gaf.
Deel bericht

AOb: ‘Extra handen nodig voor goed onderwijs in corona-tijd’

30.09.20
Er zijn snel extra docenten nodig om de kwaliteit van het onderwijs op peil te houden. Alleen op die manier krijgen collega’s in het voortgezet onderwijs voldoende tijd om ook online goed les te geven, al dan niet naast hun werk in de klas. Dat zegt AOb-bestuurder Henrik de Moel.
Deel bericht

Ventilatie bij meer dan de helft van de Friese scholen niet op orde

30.09.20
Op uiterlijk 1 oktober moeten basisscholen en scholen in het voortgezet onderwijs hun personeel en leerlingen laten weten hoe het er met de ventilatie voor staat. Op basis van die informatie wordt gekeken of een school alles goed op orde heeft of dat er wijzigingen moeten komen.
Deel bericht

Onder middelbare scholieren vinden corona-uitbraken plaats, en dat viel te verwachten

30.09.20
Als kinderen tussen de 12 en 17 jaar besmet raken met het coronavirus, dan is dat vaker op school dan op een sportclub of thuis. Volgens Jaap van Dissel van het RIVM, voorzitter van het Outbreak Management Team (OMT), ontstaan er clusters van besmetting op middelbare scholen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)