Zet CO2 -meters in om luchtkwaliteit en temperatuur te monitoren 

25.11.21
Maak je je zorgen over luchtkwaliteit en temperatuur op school? De PO-Raad adviseert schoolbesturen om klaslokalen waar zorgen zijn over het binnenklimaat, toe te rusten met CO2-meters. Met behulp van een CO2-meter kun je de CO2-waarden en temperatuur continu meten. Onderwijspersoneel moet vervolgen...
Deel bericht

Onderwijs hoopt dat kabinet OMT-advies volgt en scholen openhoudt

25.11.21
De onderwijssector hoopt dat het kabinet zal beslissen de scholen open te houden, zoals het Outbreak Management Team (OMT) volgens ingewijden adviseert. De PO-Raad, die namens het basisonderwijs spreekt, roept het kabinet op het advies te volgen.
Deel bericht

Kinderombudsman tegen 2G-coronapas voor jongeren

25.11.21
De Kinderombudsman roept het kabinet op om jongeren te ontzien bij het wetsvoorstel voor de invoering van een zogeheten 2G-coronatoegangsbewijs. Met zo'n bewijs mogen alleen genezen of gevaccineerde mensen naar binnen bij bijvoorbeeld evenementen en restaurants.
Deel bericht

Geschiedenisdocent van het Jaar: ‘Overgang middelbare school naar universiteit moet beter’

25.11.21
Radboud-alumnus en middelbareschooldocent Marco van Vemde (35) mag zich sinds kort 'Geschiedenisdocent van het Jaar' noemen. Van Vemde wil het gat tussen voortgezet onderwijs en universiteit dichten.
Deel bericht

OMT adviseert: onderwijs open, horeca en niet-essentiële winkels 17.00 uur dicht

25.11.21
Het Outbreak Management Team heeft het kabinet geadviseerd het hele onderwijs open te houden. Dat zeggen bronnen tegen de NOS. Het OMT vindt verder dat restaurants en cafés, niet-essentiële winkels en 'doorstroomlocaties' om 17.00 uur dicht moeten.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)