Internationale scholieren- en studentendag van het Europees Parlement op 24 november 2023

22.11.23
Op 24 november a.s. vindt er op het Business & Administration College in Utrecht (onderdeel van het ROC Midden Nederland) een internationale scholieren- en studentendag plaats, in het kader van het Europees Parlement Ambassador School (EPAS) programma.
Deel bericht

Basisschoolleerling helt over naar links, middelbare scholier juist naar rechts

22.11.23
De standpunten van GroenLinks-PvdA doen het goed bij kinderen tussen de 7 en 13 jaar. Dat blijkt uit de Kieswijzer van Kidsweek. Op middelbare scholen en mbo’s zijn het juist rechtse partijen die de meeste stemmen trekken.
Deel bericht

Met eye-trackingbril de klas beter in de gaten leren houden?

22.11.23
Welke leerlingen geef je aandacht? Op wie zou je misschien meer moeten letten? Wat heb je als docent wél in de gaten dat er in klas gebeurt, en wat ontgaat je? Om effectief les te geven moet je voortdurend in de gaten houden hoe de klas reageert. Met een speciale bril die oogbewegingen meet, kunnen docenten in de toekomst mogelijk in real-time gecoacht worden bij beter klassenmanagement.
Deel bericht

Scholierenverkiezing: PVV de grootste, recordaantal jongeren heeft gestemd

22.11.23
Als alleen jongeren het voor het zeggen zouden hebben wordt de PVV de grootste partij in de Tweede Kamer. Dat blijkt uit de resultaten van de Scholierenverkiezing, die de afgelopen dagen georganiseerd werd door ProDemos.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)