Digitaal loket studiefinanciering maand lang dicht

27.02.18
Studenten kunnen binnenkort een maand lang niet terecht op Mijn DUO, het digitale loket voor de studiefinanciering. De Dienst Uitvoering Onderwijs gaat over op een nieuw computersysteem. Het overzetten van alle gegevens gaat een maand duren.
Deel bericht

Cao-overleg primair onderwijs op vier thema’s

27.02.18
De AOb voert actie én onderhandelt over een nieuwe cao primair onderwijs voor 2017-2018. Dat doet de vakbond op vier thema's. Salaris, werkdruk, professionalisering en duurzame inzetbaarheid.
Deel bericht

(14 en) 21 maart - Landelijke Montessoridag 2018

27.02.18
Maak kennis met montessori op deze website, maak direct een afspraak voor een bezoek op een school, peutergroep of kinderopvang in uw buurt. Bezoek ook de Landelijke Montessoridag op 21 maart 2018. Let op: sommige scholen houden hun Landelijke Montessoridag op een andere dag in maart.
Deel bericht

Slob blijft fusie Zeeuws-Vlaanderen steunen

27.02.18
Minister Slob van Onderwijs gaat niet in op de waarschuwing van VOS/ABB dat het openbaar voortgezet onderwijs verdwijnt uit Zeeuws-Vlaanderen, hetgeen ongrondwettelijk is.
Deel bericht

Schrijf je in voor Lang Leve de Muziekshow

27.02.18
Scholen kunnen zich nog tot en met 12 maart met een auditiefilmpje opgeven voor Lang Leve de Muziekshow, de nieuwe muziekwedstrijd van Méér Muziek in de Klas. Ook dit jaar is de hoofdprijs een optreden voor Koningin Máxima.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)