Filmleraar van het Jaar

01.10.18
Filmcoach Jeroen Stultiens is vrijdag jl. uitgeroepen tot Filmleraar van het Jaar. De verkiezing vond plaats tijdens het Nederlands Film Festival. Stultiens is naast filmcoach voor onder meer Hollywood in de klas leerkracht op de Montessoribasisschool Roermond. Met het winnen van de filmprijs is Stultiens dit schooljaar hèt boegbeeld van filmeducatie in het onderwijs.
Deel bericht

Lerarenfuncties primair onderwijs gelijkwaardig aan voortgezet onderwijs

01.10.18
De lerarenfuncties in het primair onderwijs zijn gelijkwaardig aan de functies in het voortgezet onderwijs. Dat blijkt uit de waardering van actuele functiebeschrijvingen voor het primair onderwijs met een genormeerd functiewaarderingssysteem.
Deel bericht

Platform Werkdruk biedt onderwijsteams kennis en tools om werkdruk aan te pakken

01.10.18
Iedere school kan werkdruk tegengaan door die bespreekbaar te maken en een passende aanpak te kiezen. Vanuit die gedachte ontwikkelde het Arbeidsmarktplatform PO het digitale Platform Werkdruk, te vinden op www.platformwerkdrukpo.nl.
Deel bericht

Ieder kind welkom: stop met stickeren!

01.10.18
Passend onderwijs kan wel degelijk slagen. Dat bewijst de Nieuweschool in het Limburgse Panningen. In het oktobernummer van magazine Naar School! staat een artikel over deze openbare school waar werkelijk ieder kind welkom is, ongeacht afkomst of special needs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)