Veelgestelde vragen over coronavirus voor het onderwijs

29.02.20
De lokale GGD kan in overleg met de lokale autoriteiten adviseren om een school/onderwijsinstelling - of een deel daarvan - te sluiten. Zonder advies van de GGD of besluit van de burgemeester moeten scholen/onderwijsinstellingen op grond van de bekostigingsvoorwaarden onderwijs verzorgen.
Deel bericht

Bedrijven in de rij voor leerlingen van gratis programmeerschool in Osdorp

29.02.20
Het kost niets en binnen een paar maanden staan bedrijven als TomTom, Randstad en Hema om je te springen. Techground in de bibliotheek op het Osdorpplein biedt opleidingen tot programmeur of IT-specialist, voor iedereen die maar wil. De eerste lichting heeft net z'n diploma op zak.
Deel bericht

Basisscholen in Loon op Zand gaan maandag open, 'maar twee leerkrachten blijven thuis'

29.02.20
Basisscholen De Blokkendoos en De Lage Weijkens in Loon op Zand gaan na de carnavalsvakantie op maandag gewoon open. Twee van de familieleden van de 56-jarige man die besmet is met het coronavirus werken op de scholen. Zij zullen de komende twee weken thuis blijven, zo werd vrijdagavond bekend gemaakt in het tv-programma Jinek.
Deel bericht

Bij zeventien Amsterdamse scholen te veel lood in leidingwater gevonden

29.02.20
In het leidingwater van veertien basisscholen en drie middelbare scholen zijn te hoge loodconcentraties aangetroffen. Dat schrijft wethouder Ivens vandaag in een brief aan de gemeenteraad. In het leidingwater van de scholen blijken concentraties van meer dan 5 microgram lood per liter water te zitten en dat betekent dat de leidingen vervangen moeten worden.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)