Dit is wat we dinsdag van premier Rutte en minister De Jonge kunnen verwachten tijdens de persconferentie

22.02.21
Premier Mark Rutte en minister De Jonge geven dinsdagavond om 19.00 uur een persconferentie over de coronamaatregelen. Wat kunnen we verwachten?
Deel bericht

Opinie | Jongeren moeten leren leven met tegenslagen, ook na corona

22.02.21
De Nederlandse jeugd was tot voor kort de gelukkigste van de wereld, maar in coronatijd zouden jongeren er opeens alarmerend slecht aan toe zijn. Moeten jongeren niet vooral wat weerbaarder worden, vraagt pedagoog, filosoof en jurist Ron Ritzen zich af.
Deel bericht

OMT voor onderwijs in ontwikkeling

22.02.21
Twee wetenschappers hebben het idee opgevat een OMT voor het onderwijs op te richten. Initiatiefnemers zijn kansenongelijkheidsonderzoeker Thijs Bol (Universiteit van Amsterdam) en Inge de Wolf, bijzonder hoogleraar onderwijssystemen aan de Universiteit Maastricht en medeoprichter van Education-Lab NL dat onderwijs middels wetenschappelijke inzichten wil verbeteren.
Deel bericht

Opinie | Weg met al die toetsen en examens. Wees mild

22.02.21
Presteren zoals voor corona, dat gaat nu niet. We moeten dat dan ook niet van elkaar verwachten. Ook niet van scholieren, bepleit schooldirecteur Eva Vesseur.
Deel bericht

Middelbare scholen weer open vanaf 2 maart, kappers mogelijk ook

22.02.21
Scholieren op de middelbare school kunnen vanaf volgende week weer naar de les. Dat heeft het kabinet vanmiddag besproken tijdens een overleg op het Catshuis. Bijna alle andere coronamaatregelen zullen echter worden verlengd na 2 maart, inclusief de avondklok.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)