Kleuters op Instagram: mag je geld aan je kind verdienen?

15.10.18
Het gebruik van kinderen in vlogs of op Instagram om geld te verdienen: volgens de wet kan het waarschijnlijk nog net, maar het is niet helemaal duidelijk. Justine Pardoen legt uit. Het bericht Kleuters op Instagram: mag je geld aan je kind verdienen? verscheen eerst op Mediawijzer.net.
Deel bericht

Gouden Guppy: vakjuryprijs voor beste digitale mediaproduct voor 0-6 jaar

15.10.18
De Gouden Guppy is de Nederlandse vakjuryprijs voor het beste digitale peuter- & kleutermediaproduct (0-6 jaar). Het doel van de Cinekid Media Awards is het stimuleren van de ontwikkeling van goede en innovatieve content voor kinderen en jongeren. De Cinekid Media Awards 2018 worden uitgereikt tijdens de 32ste editie van het Cinekid Festival met een feestelijke ceremonie op 24 oktober .
Deel bericht

Het klimaat volgens de kleuters van de Beatrixschool in Steenwijk

15.10.18
De school kreeg bouwpakketten cadeau om zelf energie mee op te wekken. Voor het zover was, lazen bestuurders voor in de klas en dat is voer voor een kringgesprek op niveau. Over papa's en mama's die nog met vlammetjes koken; en hippe ouders die een auto aan een oplaadsnoer rijden. Amper 4 en 5 zijn ze, maar ze snappen best dat je energie nodig hebt om je speelgoed op te laden
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)