Ben jij die christelijke leerkracht waar deze groep 4 op zit te wachten?

15.03.17
DIT IS WIJS Rotterdam zoekt een Ben jij die christelijke leerkracht waar deze groep 4 op zit te wachten? met ingang van direct in Capelle aan den IJssel. Het bericht Ben jij die christelijke leerkracht waar deze groep 4 op zit te wachten? verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar speciaal Onderwijs

15.03.17
Koninklijke Visio Rotterdam zoekt een Leraar speciaal Onderwijs met ingang van 1 mei 2017 in Rotterdam. Het bericht Leraar speciaal Onderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Welke leerkracht maakt deze Jenaplangroep 3/4/5 blij op dinsdag en woensdag?

15.03.17
DIT IS WIJS Rotterdam zoekt een Welke leerkracht maakt deze Jenaplangroep 3/4/5 blij op dinsdag en woensdag? met ingang van spoedig in Capelle aan den IJssel. Het bericht Welke leerkracht maakt deze Jenaplangroep 3/4/5 blij op dinsdag en woensdag? verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht bovenbouw

15.03.17
De Amsterdamse Montessori School zoekt een Groepsleerkracht bovenbouw met ingang van z.s.m. in Amsterdam. Het bericht Groepsleerkracht bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 1-2 (zwangerschapsvervanging) 0,6 fte

15.03.17
de Wilge zoekt een Leerkracht groep 1-2 (zwangerschapsvervanging) 0,6 fte met ingang van 27-03-2017 in Hilversum. Het bericht Leerkracht groep 1-2 (zwangerschapsvervanging) 0,6 fte verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar met de taak ambulante dienstverlening in het PO

15.03.17
Auris Dienstverlening Tilburg zoekt een Leraar met de taak ambulante dienstverlening in het PO met ingang van 01-06-2017 in Tilburg. Het bericht Leraar met de taak ambulante dienstverlening in het PO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

5 april Informatiebijeenkomst Onderwijs

15.03.17
Ontwikkelingsorganisatie VSO Nederland zoekt een 5 april Informatiebijeenkomst Onderwijs met ingang van in overleg in Afrika en Azië. Het bericht 5 april Informatiebijeenkomst Onderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Inclusive Education Specialist – Gender &/or Disability Focus

15.03.17
Ontwikkelingsorganisatie VSO Nederland zoekt een Inclusive Education Specialist – Gender &/or Disability Focus met ingang van Negotiable in Afrika en Azië. Het bericht Inclusive Education Specialist – Gender &/or Disability Focus verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Online meeting “Werken in Azie of Afrika via VSO”

15.03.17
Ontwikkelingsorganisatie VSO Nederland zoekt een Online meeting "Werken in Azie of Afrika via VSO" met ingang van In overleg in Afrika en Azië. Het bericht Online meeting “Werken in Azie of Afrika via VSO” verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Primary Teacher Trainer Asia & Africa

15.03.17
Ontwikkelingsorganisatie VSO Nederland zoekt een Primary Teacher Trainer Asia & Africa met ingang van Negotiable in Afrika en Azië. Het bericht Primary Teacher Trainer Asia & Africa verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

School Management & Leadership Advisor

15.03.17
Ontwikkelingsorganisatie VSO Nederland zoekt een School Management & Leadership Advisor met ingang van negotiable in Afrika en Azië. Het bericht School Management & Leadership Advisor verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)