Enthousiaste, ambitieuze leerkracht

16.06.17
Enthousiaste, ambitieuze leerkracht Het bericht Enthousiaste, ambitieuze leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

16.06.17
Vacature groepsleerkracht 2017-2018 Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

16.06.17
Groepsleerkracht (met expertise t.a.v. gedrag leerlingen) Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 3, 4 of 5

16.06.17
Wij zoeken een enthousiaste middenbouw leerkracht voor twee dagen in de week. Het bericht Groepsleerkracht groep 3, 4 of 5 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht onderbouw

16.06.17
Een LA-functie voor twee onderbouwgroepen (wtf 0,6) Het bericht Groepsleerkracht onderbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht onderbouw Montessori onderwijs

16.06.17
Groepsleerkracht onderbouw gezocht met Montessori ervaring, reageer snel! Het bericht Groepsleerkracht onderbouw Montessori onderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Intern begeleider

16.06.17
De intern begeleidster is verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering van de zorgstructuur op school. Het bericht Intern begeleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht midden- en bovenbouw

16.06.17
dr. J. Woltjerschool uit Rotterdam zoekt een leerkracht midden- en bovenbouw per 1 augustus 2017 Het bericht leerkracht midden- en bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht ‘taalverrijking, lezen en leesplezier’ in de middenbouw

16.06.17
Wij zoeken een leerkracht voor onze taalverrijkingsgroep en leerlabs in de middenbouw. Onderwijs vindt plaats in de middagen. De focus ligt op lezen en leesplezier met veel aandacht voor verhalen en actief taalgebruik. Het bericht leerkracht ‘taalverrijking, lezen en leesplezier’ in de middenbou...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)