Onderwijsassistent

29.11.17
Auris Ammanschool uit Dordrecht zoekt een Onderwijsassistent per 01-01-2018 Het bericht Onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

kleuterjuf of -meester

29.11.17
Stichting Bijzonderwijs uit Amsterdam zoekt een kleuterjuf of -meester per 1-1-2018 Het bericht kleuterjuf of -meester verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistenten – Kom speeddaten met de recruiters van DIT IS WIJS!

29.11.17
Enthousiaste, daadkrachtige onderwijsassistenten gezocht voor de regio's Den Haag en Rotterdam Het bericht Onderwijsassistenten – Kom speeddaten met de recruiters van DIT IS WIJS! verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht onder-/bovenbouw

29.11.17
Leerkracht gezocht voor de onder-/middenbouw. Dit is jouw kans! Je kunt komen werken op een nieuwe, snelgroeiende school in het hart van Leerkracht gezocht voor school in Amsterdam met een uniek concept. Er ligt bij het schoolconcept een grote nadruk op elementaire vaardigheden,zoals rekenen, taal ?...
Deel bericht

Kleuterleerkracht

29.11.17
(tijdelijk) ervaren kleuterjuf gezocht op de Kinderboom Het bericht Kleuterleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Lidwinaschool

29.11.17
Leerkracht gezocht voor een kleurrijke buurtschool in Amsterdam-Oost Het bericht Leerkracht Lidwinaschool verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht m/v

29.11.17
https://vacatures.ozhw.nl/vacatures/leerkracht-ozhw-de-twee-wieken-zwijndrecht Het bericht Leerkracht m/v verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Lower School Teacher at the Visserschool

29.11.17
Visserschool uit Amsterdam zoekt een Lower School Teacher at the Visserschool per 1/1/2018 Het bericht Lower School Teacher at the Visserschool verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)