Docent SO

19.01.18
Voor een SO cluster 2 school in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een groepsleerkracht voor groep 4. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Op deze school zitten kinderen die slechthorend zijn en/of moeite hebben met taalverwerking. Het bericht Docent SO verscheen eerst op Vacatures ...
Deel bericht

Groepsleerkracht instroomklas SO Steenwijk

19.01.18
De Ambelt SO Steenwijk uit Steenwijk zoekt een Groepsleerkracht instroomklas SO Steenwijk per Zo spoedig mogelijk Het bericht Groepsleerkracht instroomklas SO Steenwijk verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 4

19.01.18
Enthousiaste Leerkracht voor groep 4 in Amsterdam gezocht! Het bericht Groepsleerkracht groep 4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Invaller gezocht met uitzicht op vaste baan

19.01.18
Voor onze groepen 1-2 en 8 zijn wij op zoek naar een full time leerkracht die zin heeft in een uitdaging op een leuke school in een prachtig gebouw! Het bericht Invaller gezocht met uitzicht op vaste baan verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht gr 1-2

19.01.18
Voor de instroomgroep (die na de zomervakantie een vaste groep wordt) zoeken we een groepsleerkracht. Het bericht Leerkracht gr 1-2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)