Gymleerkracht, SO, GS Schiedam en De Regenboog

25.05.18
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs uit Rotterdam zoekt een Gymleerkracht, SO, GS Schiedam en De Regenboog per zo spoedig mogelijk Het bericht Gymleerkracht, SO, GS Schiedam en De Regenboog verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht werkplek kunst (kunst atelier)

25.05.18
Ben jij de creatieve leerkracht, die onze leerlingen kan inspireren en laten ontplooien op creatief gebied, dan ben jij de juf of meester die we zoeken! Voor SBO de Vlieger in Leiden zijn wij per augustus 2018 op zoek naar een bevlogen, bekwame, betrokken en vooral creatieve leraar (m/v, wtf 0,6). D...
Deel bericht

Leraar

25.05.18
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs uit Rotterdam zoekt een Leraar per Het bericht Leraar verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Medewerker P&O

25.05.18
Stichting VierTaal uit Amsterdam zoekt een Medewerker P&O per per direct Het bericht Medewerker P&O verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Mediator, VSO, SC De Quackstraat, Rotterdam

25.05.18
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs uit Rotterdam zoekt een Mediator, VSO, SC De Quackstraat, Rotterdam per per direct Het bericht Mediator, VSO, SC De Quackstraat, Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent

25.05.18
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs uit Rotterdam zoekt een Onderwijsassistent per Het bericht Onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Enthousiaste en ervaren directeur (0,6 fte)

25.05.18
Vrijeschool De Noorderkroon uit Enschede zoekt een Enthousiaste en ervaren directeur (0,6 fte) per 1 oktober 2018 Het bericht Enthousiaste en ervaren directeur (0,6 fte) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ithaka zoekt 2 intern begeleiders

25.05.18
Voor de Rudolf Steinerschool in Haarlem en de Waterlandschool in Purmerend zijn we op zoek naar 2 intern begeleiders. Het bericht Ithaka zoekt 2 intern begeleiders verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht OGO

25.05.18
We hebben de mogelijkheid om nieuw personeel bij ons op school aan te nemen in het nieuwe schooljaar Het bericht Leerkracht OGO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

middenbouw

25.05.18
Samen met een duo op donderdag en vrijdag en een aantal woensdag groep 6 (of 5) lesgeven. Het bericht middenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijskundig adjunct-directeur

25.05.18
We zijn op zoek naar onderwijskundig adjunct directeur, die in samenwerking met de intern begeleider, de directeur en de leerkrachten sturing weet te geven aan het onderwijskundig beleid binnen de school. Gedegen kennis van onderwijsprocessen en de vrijeschoolpedagogiek is een belangrijke vereiste. ...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)