Leerkracht midden of bovenbouw

28.06.18
sbo Cornelis Leeflang  uit Rotterdam zoekt een Leerkracht midden of bovenbouw per Het bericht Leerkracht midden of bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkrachten

28.06.18
Auris Fortaal uit Utrecht zoekt een Leerkrachten per schooljaar 2018-2019 Het bericht Leerkrachten verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent

28.06.18
De Piloot  uit Rotterdam zoekt een Onderwijsassistent per Het bericht Onderwijsassistent verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Secretaresse bestuur en directie

28.06.18
Word jij onze nieuwe collega secretaresse bestuur en directie? Het bericht Secretaresse bestuur en directie verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Docent VSO Het Passer College

28.06.18
De Piloot  uit Rotterdam zoekt een Docent VSO Het Passer College per Het bericht Docent VSO Het Passer College verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Intern begeleider cluster 4

28.06.18
De Piloot  uit Rotterdam zoekt een Intern begeleider cluster 4 per Het bericht Intern begeleider cluster 4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht LB

28.06.18
sbo De Kring  uit Rotterdam zoekt een Leerkracht LB per Het bericht Leerkracht LB verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht LB

28.06.18
De Piloot  uit Rotterdam zoekt een Leerkracht LB per Het bericht Leerkracht LB verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

SO Leerkracht MB

28.06.18
De Archipel uit Rotterdam zoekt een SO Leerkracht MB per Het bericht SO Leerkracht MB verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

basisschool leerkracht

28.06.18
DE BREDE SELECTIE heeft plek voor leerkrachten in de vaste pool (tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast) en de flexibele pool. Woonbemiddeling bij de vaste pool mogelijk! Het bericht basisschool leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Bovenbouw leerkracht voor groep 7

28.06.18
De Anne Frankschool zoekt een enthousiaste bovenbouw leerkracht! Het bericht Bovenbouw leerkracht voor groep 7 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Herintreders

28.06.18
Heb je in het verleden een PABO-diploma behaald en krijg je nu weer zin om aan het werk te gaan? DE BREDE SELECTIE en HvA bieden een herstarttraject! Het bericht Herintreders verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht midden- en bovenbouw voor unitonderwijs

28.06.18
Voor Kindcentrum Ontdekrijk zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de midden- en bovenbouw! Het bericht Leerkracht midden- en bovenbouw voor unitonderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Voltijds HB onderwijs

28.06.18
De Nelson Mandelaschool is per 1 september 2018 op zoek, voor 1 dag per week, naar een ambitieuze AMOS UnIQ, HB leerkracht (0,2) Het bericht Leerkracht Voltijds HB onderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)