Leerkracht basisonderwijs in Rotterdam

31.01.19
DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Leerkracht basisonderwijs in Rotterdam per Het bericht Leerkracht basisonderwijs in Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Speeddate onderwijsassistenten Rotterdam

31.01.19
Onderwijsassistenten Rotterdam - Kom jij speeddaten met de recruiters van DIT IS WIJS Het bericht Speeddate onderwijsassistenten Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groep 5 solliciteert naar nieuwe juf of meester

31.01.19
Ben jij een leerkracht die stevig in zijn of haar schoenen staat? Het bericht Groep 5 solliciteert naar nieuwe juf of meester verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

(Sr.) Leerkracht groep 6

31.01.19
Wil je werken op een vernieuwende school met Breinvriendelijk Onderwijs?! Het bericht (Sr.) Leerkracht groep 6 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Bernadus Vakleerkracht gymnastiek 0,35

31.01.19
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO uit Leiden zoekt een Bernadus Vakleerkracht gymnastiek 0,35 per Het bericht Bernadus Vakleerkracht gymnastiek 0,35 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

De Meander zoekt een enthousiaste onderwijsassistente (0,4 fte)

31.01.19
De Meander zoekt een enthousiaste onderwijsassistente (0,4 fte) Het bericht De Meander zoekt een enthousiaste onderwijsassistente (0,4 fte) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Flexibele vacature speciaal onderwijs regio Breda.

31.01.19
Sta jij open voor het speciaal onderwijs? Het bericht Flexibele vacature speciaal onderwijs regio Breda. verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht voor het Flexteam basisscholen

31.01.19
Hou jij van de variatie om de ene keer met kleuters en een andere keer met kinderen in de leeftijd van 10 tot 12 jaar te werken? Ben je creatief, energiek en pro-actief? Dan is dit de baan voor jou! Hou jij van de variatie om de ene keer met kleuters en een andere keer met kinderen in de leeftijd va...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)