Orthopedagoog

25.05.19
Wij zoeken een enthousiaste orthopedagoog die op zoek is naar een uitdagende functie en die kan bouwen aan ontwikkeling, opvoeding en onderwijs in een team. Het bericht Orthopedagoog verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Orthopedagoog

25.05.19
Wij zoeken een enthousiaste orthopedagoog die op zoek is naar een uitdagende functie en kan bouwen aan ontwikkeling, opvoerding en onderwijs in een team. Het bericht Orthopedagoog verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht

25.05.19
Vacature leerkracht voor de observatiegroep De Vlindertuin Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkrachten

25.05.19
KPO Speciaal Onderwijs De Kameleon zoekt fulltime en parttime leerkrachten Het bericht Leerkrachten verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent(e)

25.05.19
Vacature onderwijsassistent(e) voor de observatiegroep De Vlinderboom te Bergen op Zoom Het bericht Onderwijsassistent(e) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistenten

25.05.19
(V)SO school De Kameleon is op zoek naar fulltime en parttime onderwijsassistenten Het bericht Onderwijsassistenten verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakleerkracht bewegingsonderwijs (0,4 of 0,6)

25.05.19
Vanaf het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een vakleerkracht bewegingsonderwijs voor de groepen 3 t/m 8 op de maandagen, donderdagen en vrijdagen. Het bericht Vakleerkracht bewegingsonderwijs (0,4 of 0,6) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

De Warande zoekt een nieuwe collega’s voor groep 1/2 (0,4 fte)

25.05.19
De Warande zoekt een nieuwe collega’s voor groep 1/2. (0,4 fte) Het bericht De Warande zoekt een nieuwe collega’s voor groep 1/2 (0,4 fte) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht middenbouw (3/4)

25.05.19
Jan Prins  uit Rotterdam zoekt een Groepsleerkracht middenbouw (3/4) per Het bericht Groepsleerkracht middenbouw (3/4) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht voor een nieuwe basisschool

25.05.19
Stichting De Verre Bergen (SDVB) is voor een basisschool in oprichting op zoek naar twee groepsleerkrachten met ervaring in onder en/of middenbouw. Ben jij die gedreven en authentieke leerkracht met specialisme in taal – en onderwijsontwikkeling die graag werkt volgens de principes van co-teaching...
Deel bericht

Leerkracht middenbouw

25.05.19
PC Oranjeschool uit Den Haag zoekt een Leerkracht middenbouw per 1 augustus 2019 Het bericht Leerkracht middenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

OBS De Boeier zoekt een IB-er voor 0.4 fte

25.05.19
OBS De Boeier zoekt een IB-er voor 0.4 fte Het bericht OBS De Boeier zoekt een IB-er voor 0.4 fte verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)