Financieel Beleidsmedewerker

15.08.19
Ben jij die gedreven professional die staat te popelen om door te leren en zijn/haar kennis bij ons onderwijsbedrijf in de praktijk te brengen? Het bericht Financieel Beleidsmedewerker verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht GVP1

15.08.19
SCOPE scholengroep (Primair Onderwijs) uit Alphen aan den Rijn zoekt een Groepsleerkracht GVP1 per 1 oktober 2019 Het bericht Groepsleerkracht GVP1 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Conciërge ONS1

15.08.19
SCOPE scholengroep (Primair Onderwijs) uit Alphen aan den Rijn zoekt een Conciërge ONS1 per 1 oktober 2019 Het bericht Conciërge ONS1 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Primary Teacher Adviser in Rwanda

15.08.19
Ontwikkelingsorganisatie VSO Nederland uit Afrika en Azië zoekt een Primary Teacher Adviser in Rwanda per zsm Het bericht Primary Teacher Adviser in Rwanda verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Primary Teacher Trainer in Malawi

15.08.19
Voor dit project zoeken we leerkrachten die leraren en schoolbestuurders kunnen trainen en ondersteunen bij het integreren van tablettechnologie in de lessen en algemene schoolactiviteiten. Het bericht Primary Teacher Trainer in Malawi verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Teacher Trainer in Myanmar

15.08.19
De lerarenopleider speelt een cruciale rol in het docentenopleidingsproject van VSO in Myanmar. Aan een Education College ondersteun je hervormingen van lerarenopleidingen en bouw je aan de capaciteit van lokale Teacher Educators (TE's) om de nieuwe 4-jarige opleiding vorm te geven. Deze rol za...
Deel bericht

Teacher Trainer – Gender Focus in Nepal

15.08.19
In deze rol biedt je ondersteuning aan verschillende onderwijsautoriteiten op lokaal- en districtsniveau. Je begeleidt bijvoorbeeld leerkrachten bij het ontwikkelen van hun capaciteit op het gebied van beperkingen en inclusief onderwijs. Het bericht Teacher Trainer – Gender Focus in Nepal vers...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)