Vacatures basisonderwijs

Gedragsdeskundige (Orthopedagoog/psycholoog)

10.10.19
Alexander Roozendaalschool Almere uit Almere zoekt een Gedragsdeskundige (Orthopedagoog/psycholoog) per 28-10-2019 Het bericht Gedragsdeskundige (Orthopedagoog/psycholoog) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht speciaal basisonderwijs (0.8-1.0 fte)

10.10.19
Leerkracht speciaal basisonderwijs (0,8 /1,0 fte) Altijd al in het SBO willen werken? Ben jij de leerkracht voor onze nieuwe groep? Het bericht Leerkracht speciaal basisonderwijs (0.8-1.0 fte) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkrachten

10.10.19
De Auris Ammanschool in Dordrecht is per direct op zoek naar flexibele, creatieve en enthousiaste Leerkrachten in groep 4 en 7/8 Het bericht Leerkrachten verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Logopedist

10.10.19
Logopedist t.b.v. het speciaal onderwijs Het bericht Logopedist verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht gezocht voor een kleuterklas

10.10.19
DE BREDE SELECTIE uit Amsterdam zoekt een leerkracht gezocht voor een kleuterklas per per direct Het bericht leerkracht gezocht voor een kleuterklas verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

onderwijsassistent of leerkracht in opleiding bovenbouw

10.10.19
Onderwijs assistent groep 6-7-8 gezocht! Dit is jouw kans! Je kunt komen werken op een zeer interessante school in Amsterdam Nieuw West. Wij zijn een sprankelende daltonschool met oog voor ontwikkeling! We zijn erg in trek bij ouders en kinderen waardoor er veel ruimte is om te groeien in ons nieuwe...
Deel bericht

Bestuurder Petje af Dordrecht

10.10.19
Petje af Dordrecht zoekt bestuursleden met een achtergrond in Onderwijs, Ondernemen of Overheid. Wil jij bijdragen aan de toekomstkansen van talentvolle kinderen? Het lokale bestuur realiseert de ambities van Stichting Petje af Nederland (adviestaak), houdt toezicht op en begeleidt de locatiecoördi...
Deel bericht

groepsleerkracht onderbouw, Daltonschool

10.10.19
Voor een zwangerschapsverlof op een Daltonschool zijn we op zoek naar een leerkracht, 3 dgn groep 1/2 en 1 dag groep 4. Het bericht groepsleerkracht onderbouw, Daltonschool verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 4, OGO school

10.10.19
Voor een zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar leerkracht voor 4 dagen in groep 4. Het bericht Leerkracht groep 4, OGO school verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Montessori leerkracht middenbouwgroep

10.10.19
Voor een ziektevervanging zijn we op zoek naar een, bij voorkeur, ervaren Montessori leerkracht voor de middenbouwgroep Het bericht Montessori leerkracht middenbouwgroep verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Primary Dutch Teacher

10.10.19
AICS PO uit Amsterdam zoekt een Primary Dutch Teacher per 01-10-2019 Het bericht Primary Dutch Teacher verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)