2x Vakleerkracht Bewegingsonderwijs

19.10.19
2 vakleerkrachten (totaal wtf 1,2) voor het SO en het SBO Het bericht 2x Vakleerkracht Bewegingsonderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht (0,6 fte)

19.10.19
Wij zoeken een enthousiaste leerkracht (0,6 fte) Het bericht Leerkracht (0,6 fte) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent (0,6 fte)

19.10.19
Wij zoeken een onderwijsassistent (0,6 fte) voor zwangerschapsvervanging Het bericht Onderwijsassistent (0,6 fte) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 7 Kaleidoscoop

19.10.19
St. voor Interconfessioneel en Katholiek Onderwijs uit Vlaardingen zoekt een Leerkracht groep 7 Kaleidoscoop per z.s.m. Het bericht Leerkracht groep 7 Kaleidoscoop verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht instroomgroep t Palet Holy

19.10.19
St. voor Interconfessioneel en Katholiek Onderwijs uit Vlaardingen zoekt een Leerkracht instroomgroep t Palet Holy per 1-1-2020 Het bericht Leerkracht instroomgroep t Palet Holy verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht midden/bovenbouw De Wieken

19.10.19
St. voor Interconfessioneel en Katholiek Onderwijs uit Vlaardingen zoekt een Leerkracht midden/bovenbouw De Wieken per 1-12-2019 Het bericht Leerkracht midden/bovenbouw De Wieken verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Rekenspecialist

19.10.19
Als rekenspecialist bij Het ABC ben je vooral bezig om (vooral PO) scholen in Amsterdam en omstreken te begeleiden bij hun koers, visie en aanpak op leren en goed rekenonderwijs. Het bericht Rekenspecialist verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Taalspecialist

19.10.19
Je werkt met schoolteams aan (onderdelen van) taalbeleid en je verstevigt de taaldidactische aanpak van leerkrachten d.m.v. het ontwikkelen en geven van trainingen en workshops, coachen van leerkrachten en begeleiden van leerteams. Het bericht Taalspecialist verscheen eerst op Vacatures Basisonderwi...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)