Directeur SBO De Watertuin

26.11.19
Directeur SBO De Watertuin Het bericht Directeur SBO De Watertuin verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Intern Begeleider op Maat

26.11.19
Op Maat uit Alphen a/d Rijn zoekt een Intern Begeleider op Maat per zo spoedig mogelijk Het bericht Intern Begeleider op Maat verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht SO (profiel vervolgonderwijs)

26.11.19
Wat ga je doen? Je gaat als leerkracht aan de slag in de bovenbouw van de afdeling Speciaal Onderwijs, groep Pelikaan. In de bovenbouw van het profiel vervolgonderwijs werken wij grotendeels volgens reguliere lesmethodes. Naast de hoofd en zaakvakken zijn we in de eindgroep ook bezig met plannen /or...
Deel bericht

Leerkracht SO groep 7/8(profiel Arbeid)

26.11.19
Je gaat als leerkracht aan de slag in de bovenbouw van de afdeling Speciaal Onderwijs, groep Olifant. In de bovenbouw van het SO, profiel arbeid, is het onderwijs programmagericht. Er wordt vooral methodisch gewerkt. Deze leerroute bestaat uit een selectie van voor deze groep leerlingen relevante st...
Deel bericht

Orthopedagoog

26.11.19
bekwame en enthousiaste orthopedagoog Het bericht Orthopedagoog verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

exellente school zoek exellente leerkracht voor groep 4

26.11.19
Leerkracht voor groep 4 op een excellente school in Amsterdam Zuidoost, ziektevervanging Het bericht exellente school zoek exellente leerkracht voor groep 4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht gr. 5

26.11.19
Schooljaar 2019-2020 - groepsleerkracht gr. 5 Het bericht Groepsleerkracht gr. 5 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

gymleerkracht in het basisonderwijs

26.11.19
Vakdocenten gym gezocht voor vervangingen op één van de 110 openbare basisscholen Het bericht gymleerkracht in het basisonderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

montessori onderbouwleerkracht, 2 dagen

26.11.19
Voor een montessorischool in Amsterdam zoeken we een onderbouwleerkracht Het bericht montessori onderbouwleerkracht, 2 dagen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vind de school die bij je past in Amsterdam

26.11.19
Voor 110 basisscholen zijn we op zoek naar leerkrachten voor korte en langdurige vervangingen. Het bericht Vind de school die bij je past in Amsterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)