Adviseur Kwaliteit

22.01.20
Streef jij ernaar om samen met je collega’s de kwaliteit van ons onderwijs en onze zorg continu te verbeteren en te borgen? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Auris ondersteunende diensten is op zoek naar een Adviseur Kwaliteit voor 32 tot 40 uur per week op standplaats Rotterdam...
Deel bericht

Leraar tijdelijk voor groep 5-6 en plusklas

22.01.20
WereldKidz Achtbaan uit Veenendaal zoekt een Leraar tijdelijk voor groep 5-6 en plusklas per Per direct Het bericht Leraar tijdelijk voor groep 5-6 en plusklas verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

docent 2e graad biologie

22.01.20
Openluchtschool de Recon  uit Rotterdam zoekt een docent 2e graad biologie per Het bericht docent 2e graad biologie verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkrachten Onderbouw

22.01.20
Leerkracht gezocht voor groep(en) bij de Gooische School met passie voor het vak Het bericht Groepsleerkrachten Onderbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht – parttime of fulltime

22.01.20
https://www.roozz.nl/vacatures/leerkracht-basis-onderwijs-stichting-de-hoeksche-school-4 Het bericht leerkracht – parttime of fulltime verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

onderwijsassistent 2x

22.01.20
Enthousiaste groepsleerkracht Het bericht onderwijsassistent 2x verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent instroomgroep Oranjehuis

22.01.20
De Columbusschool zoekt per direct een onderwijsassistent voor een instroomgroep voor leerlingen die tijdelijk in het Oranjehuis verblijven (1,0 FTE) Het bericht Onderwijsassistent instroomgroep Oranjehuis verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)