Groepsleerkracht bovenbouw

19.03.20
voor één van onze bovenbouw groepen en die het verschil wil maken voor onze bijzondere leerlingen Het bericht Groepsleerkracht bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht onderbouw

19.03.20
voor één van onze kleutergroepen en die het verschil wil maken voor onze bijzondere leerlingen Het bericht Groepsleerkracht onderbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar Ondersteuner

19.03.20
Leraar ondersteuner voor een observatievoorziening voor (dreigende) thuiszitters Het bericht Leraar Ondersteuner verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Psychodiagnostisch medewerker

19.03.20
Burgemeester de Wildeschool Schagen uit SCHAGEN zoekt een Psychodiagnostisch medewerker per Het bericht Psychodiagnostisch medewerker verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

19.03.20
Vervanging groep 7 Andijk 16 uur Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 1-2 Instroomgroep

19.03.20
Obs West zoekt een onderbouw kanjer die zowel pedagogisch als didactisch sterk is en met veel liefde onze allerkleinsten een mooie schoolstart kan geven Het bericht Leerkracht groep 1-2 Instroomgroep verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leraar onderbouw

19.03.20
Onder leiding van een team liefdevolle leerkrachten bieden wij onze kinderen een kleurrijk kindcentrum van waaruit zij in alle veiligheid leren, spelen en ontdekken. Wil jij hierbij horen? Solliciteer! Het bericht Leraar onderbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Wij zoeken leerkrachten voor de regio Amersfoort

19.03.20
Baan in het onderwijs? Het kan bij DIT IS WIJS! Het bericht Wij zoeken leerkrachten voor de regio Amersfoort verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Wij zoeken leerkrachten voor de regio Utrecht

19.03.20
DIT IS WIJS Hilversum uit Hilversum zoekt een Wij zoeken leerkrachten voor de regio Utrecht per Het bericht Wij zoeken leerkrachten voor de regio Utrecht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Directeur obs Kortland

19.03.20
B&T Advies begeleid ons met de werving voor de directeur voor Obs Kortland. https://www.vbent.org/wat-we-doen/werving-selectie/vacature/directeur-obs-kortland/ Het bericht Directeur obs Kortland verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

FlexLeerkracht voor het Flexteam basisscholen

19.03.20
Hou jij van de variatie om de ene keer met kleuters en een andere keer met kinderen in de leeftijd van 10 tot 12 jaar te werken? WELKOM IN ONS FLEXTEAM! Het bericht FlexLeerkracht voor het Flexteam basisscholen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 5

19.03.20
Vanwege interne mobiliteit van één van onze collega’s zoeken wij per 1 maart 2020 voor 2 dagen per week een leerkracht voor groep 5. Het bericht Leerkracht groep 5 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 1-2

19.03.20
Deze vacature kan ook ingevuld worden voor WTF 0,4 en is dan uitstekend te combineren met de vacature Leerkracht voor groep 5 ook voor 2 dagen per week. Samen dan goed voor 4 dagen per week werken op obs De Catamaran! Het bericht Leerkracht groep 1-2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht, onderwijsassistent: maar WIE ben jij?

19.03.20
DIT IS WIJS Hilversum uit Hilversum zoekt een Leerkracht, onderwijsassistent: maar WIE ben jij? per Het bericht Leerkracht, onderwijsassistent: maar WIE ben jij? verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)