Leerkrachten – 40 uur per week

10.04.20
Ben jij die leerkracht met een groot aanpassingsvermogen die elk kind uniek vindt en zie jij daar de uitdaging in, dan hebben wij per direct ruimte voor meerdere Leerkrachten voor diverse groepen op onze locatie Gelinckschool Spijkenisse in Spijkenisse! Het bericht Leerkrachten – 40 uur per we...
Deel bericht

leraar

10.04.20
Groepsleerkracht SBO Den Haag voor groep 1 tot en met groep 8, afhankelijk van voorkeur. Het bericht leraar verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht(en) voor de invalpool

10.04.20
stichting ProCon uit Vaassen zoekt een Groepsleerkracht(en) voor de invalpool per Het bericht Groepsleerkracht(en) voor de invalpool verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Middenbouw

10.04.20
Heb jij de zeven zeeën al bevaren? Solliciteer dan nu! Het bericht Leerkracht Middenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Onderbouw

10.04.20
Heb jij de zeven zeeën al bevaren? Solliciteer dan nu! Het bericht Leerkracht Onderbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

LIO-student gezocht!

10.04.20
Klaverweide uit ALmere zoekt een LIO-student gezocht! per 01-08-2020 Het bericht LIO-student gezocht! verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsspecialist

10.04.20
Een orthopedagoog dan wel (school)psycholoog met ervaring in het primair (speciaal) onderwijs. Het bericht Onderwijsspecialist verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht

10.04.20
Ben je leerkracht en op zoek naar een nieuwe baan op een leuke school met een bijzonder onderwijsconcept en met een enthousiast team? Dan zijn wij de school die je zoekt! Het bericht Groepsleerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht(en)

10.04.20
stichting ProCon uit Vaassen zoekt een Groepsleerkracht(en) per Het bericht Groepsleerkracht(en) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Bovenbouw

10.04.20
Heb jij de zeven zeeën al bevaren? Solliciteer dan nu! Het bericht Leerkracht Bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

leerkracht onderbouw

10.04.20
de Lis uit Rotterdam zoekt een leerkracht onderbouw per 1 augustus 2020 Het bericht leerkracht onderbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht(en) groep 1/2

10.04.20
Basisschool Letterland is per 1 augustus 2020 op zoek naar enthousiaste en ervaren kleuterleerkracht(en) (0,6 - 1,0 FTE) Het bericht Leerkracht(en) groep 1/2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)