Leraar Speciaal Onderwijs m/v

08.05.20
Leraar Speciaal Onderwijs fte 0,6-1,0 Het bericht Leraar Speciaal Onderwijs m/v verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht met motivatievermogen groep 8 (0,6 fte)

08.05.20
Jij maakt het verschil! Niet meteen natuurlijk, want onze prachtige multiculturele groep leerlingen moet jou eerst eens goed testen. Maar heb je ze eenmaal voor je gewonnen, dan stelen ze ieder op eigen wijze jouw hart. Durf jij het aan? Het bericht Leerkracht met motivatievermogen groep 8 (0,6 fte)...
Deel bericht

Test functie

08.05.20
TEST VACATURE Het bericht Test functie verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Zijlwijkschool senior leerkracht met als taak IB

08.05.20
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO uit Leiden zoekt een Zijlwijkschool senior leerkracht met als taak IB per 1-8-2020 Het bericht Zijlwijkschool senior leerkracht met als taak IB verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

De Mare – bovenbouw groep 6,7,8

08.05.20
De Mare  uit Rotterdam zoekt een De Mare – bovenbouw groep 6,7,8 per Het bericht De Mare – bovenbouw groep 6,7,8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkrachten met lef!

08.05.20
Voor verschillende scholen binnen onze stichting zoeken wij diverse leerkrachten. Binnen de zeer uiteenlopende vormen van onderwijs, hebben onze leerkrachten dit gemeen: passie voor onderwijs, respect voor cultuurverschillen en een enorme drive voor de kinderen! Het bericht Leerkrachten met lef! ver...
Deel bericht

Leesspecialist gepersonaliseerd onderwijs

08.05.20
Ben jij leerkracht, maar dan net even anders? Op zoek naar flexibiliteit, een coachende rol met heel veel gepersonaliseerde aandacht voor leerlingen en ouders? Vind jij denken in groepen eerder een beperking dan een voordeel? Dan zouden wij best eens een match kunnen zijn! Het bericht Leesspecialist...
Deel bericht

OBS De Grundel in Lelystad zoekt enthousiaste leerkracht voor groep 4

08.05.20
OBS De Grundel in Lelystad zoekt enthousiaste leerkracht voor groep 4 Het bericht OBS De Grundel in Lelystad zoekt enthousiaste leerkracht voor groep 4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakleerkracht Gymnastiek

08.05.20
Vakleerkracht voor gymlessen in de groepen 1 t/m 8! Het bericht Vakleerkracht Gymnastiek verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)