Vacatures basisonderwijs

Leerkracht groep 5 of 6

23.05.20
Paul Krugerschool uit Den Haag zoekt een Leerkracht groep 5 of 6 per 1 augustus 2020 Het bericht Leerkracht groep 5 of 6 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Bevlogen leerkracht groep 1&2

23.05.20
Bevlogen leerkrachten groep 1&2 gezocht voor diverse scholen in Amsterdam Zuidoost! Het bericht Bevlogen leerkracht groep 1&2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Enthousiaste leerkracht groep 1/2

23.05.20
Ontwikkelingsgericht onderwijs vormgeven op een cultuurprofiel- en brede school in een dynamische, multiculturele omgeving. Samen op reis om wijs te worden! Het bericht Enthousiaste leerkracht groep 1/2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht hoogbegaafden onderwijs

23.05.20
Vind jij het leuk om samen met ons de uitdaging aan te gaan en te werken aan passend onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen? Dan is Willem van Oranje Scholengroep op zoek naar jou! Wij zoeken voor onze nieuwe school voor voltijds hoogbegaafden onderwijs Athena Driessen een leraar (0,4 fte) die na de...
Deel bericht

Rekenspecialist gepersonaliseerd onderwijs

23.05.20
Ben jij leerkracht, maar dan net even anders? Op zoek naar flexibiliteit, een coachende rol met heel veel gepersonaliseerde aandacht voor leerlingen en ouders? Vind jij denken in groepen eerder een beperking dan een voordeel? Het bericht Rekenspecialist gepersonaliseerd onderwijs verscheen eerst op ...
Deel bericht

“Groene” groepsleerkracht met humor

23.05.20
Voor Klaverblad zoeken we leraren voor meerdere groepen. Je werkt op een groene school, bent flexibel en wilt graag investeren in jouw ontwikkeling! Het bericht “Groene” groepsleerkracht met humor verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)