leraar groep 1/2

29.05.20
Basisschool Het Palet zoekt met ingang van 1 augustus 2020 een leraar voor groep 1/2 (0,6 FTE) Het bericht leraar groep 1/2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ambulant begeleider

29.05.20
Koninklijke Visio Onderwijs Amsterdam uit Amsterdam zoekt een Ambulant begeleider per Het bericht Ambulant begeleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 1/2

29.05.20
Basisschool de Heliotroop zoekt met ingang 1 augustus 2020 een Groepsleerkracht voor groep 1/2 (0,8 FTE) Het bericht Groepsleerkracht groep 1/2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Gymleerkracht gezocht die stevig in zijn gympen staat!

29.05.20
Voor meerdere scholen binnen ons bestuur zijn wij op zoek naar een leerkracht bewegingsonderwijs (BEWO). Door de FTE op de scholen samen te voegen, kunnen we jou een fulltime werkweek aanbieden. Lekker afwisselend en toch zekerheid! Het bericht Gymleerkracht gezocht die stevig in zijn gympen staat! ...
Deel bericht

Leer- en ontwikkelspecialist (LOS)

29.05.20
PROOLeiden-Leiderdorp uit Leiderdorp zoekt een Leer- en ontwikkelspecialist (LOS) per Het bericht Leer- en ontwikkelspecialist (LOS) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Remedial teacher

29.05.20
Berg en Bosch School Houten uit Houten zoekt een Remedial teacher per 01-08-2020 Het bericht Remedial teacher verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht bovenbouw

29.05.20
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega Het bericht Groepsleerkracht bovenbouw verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkrachten OB/MB/BB

29.05.20
Voor meerdere van onze basisscholen in Amsterdam Zuidoost zoeken wij groepsleerkrachten. Voor zowel onder-, midden- als bovenbouw. Wil jij ECHT een verschil maken in een omgeving waar jouw aanwezigheid ertoe doet? Het bericht Groepsleerkrachten OB/MB/BB verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 2

29.05.20
Leerkrachten die graag in teamverband werken aan projectonderwijs tijdelijke aanstelling i.v.m. ziektevervanging Het bericht Leerkracht groep 2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 6

29.05.20
Leerkrachten die graag in teamverband werken aan projectonderwijs tijdelijke aanstelling i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof Het bericht Leerkracht groep 6 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Vakleerkracht beeldende vorming

29.05.20
Voor kunstmagneetschool de P.J. Troelstraschool zoeken wij per 1 augustus een vakleerkracht beeldende vorming voor 0,8 fte Het bericht Vakleerkracht beeldende vorming verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)